[wpcol_2third]
Udgivelser
Bøger
Serien “VÆRKTØJER TIL KLASSELEDELSE” tilbyder værktøjer, der umiddelbart kan implementeres i den daglige undervisning for at styrke den professionelle praksis på skoler og ungdomsuddannelser. Bøgerne supplerer hinanden på bedste vis.
Flere hjernepauser. Aktiviteter, der booster læring ll
Dansk Psykologisk Forlag, 2019

“Flere hjernepauser er en rigtig god og relevant bog, der sætter fokus på hjernepausers betydning for elevernes læring.” – Ole Boyesen, lektørudtalelse
Teamsamarbejde. Professionelle læringsfællesskaber og bedre møder
Dansk Psykologisk Forlag, 2016

“En rigtig god bog, der lægger sig meget tæt op af de udfordringer teamarbejdet står i, da der i dag er meget fokus på de professionelle læringsfælleskaber.” – Boy Olesen, lektørudtalelse, DBC Medier
Samarbejdsøvelser. Trivsel og sociale kompetencer
Dansk Psykologisk Forlag, 2015

“Bogen indeholder det hele, så vil du igang eller vil dit team igang med samarbejdsøvelser, så er det bare at få købt bogen.” – Kai Pedersen, AKT-bladet
Hjernepauser. Aktiviteter der booster læring
Dansk Psykologisk Forlag, 2015

“Blyantspidser til hjernen. Førstehjælp til lærere, der savner idéer til meningsfuld krops- og hjerneaktivitet i skolehverdagen.” – Malene Schrøder, Folkeskolen
Storytelling i undervisningen
Dansk Psykologisk Forlag, 2014 (Ny titel 2017)

“De 42 historier er lige til at bruge i undervisningen… Det er selvfølgelig kun en hjælp og guide, men der er ingen undskyldninger for ikke at komme igang.” – Louise V. Hansen, Ungdomsskolen.
Klasseledelse i praksis. En håndbog for lærere
Dansk Psykologisk Forlag, 2013

“Klasseledelse i praksis er relevant for alle lærere i grundskolen og på ungdomsuddannelser. En udgivelser som for alvor vil kunne gøre en forskel for læreres professionsudøvelse og elevers læringsudbytte” – Hans-Christian Uth, lektørudtalelse
Til kamp mod kedsomhed. I skoler og på ungdomsuddannelser.
Dafolo (2018).

“Det er en meget inspirerende udgivelse, som giver lyst til at tage kampen op mod kedsomhed og som giver et godt afsæt for at kunne lykkes med det.”
– Henrik Munch Jørgensen, lektørudtalelse
The battle against boredom. In schools.
Strengths Academy (2019).

Skolens fraværende børn – årsager og indsatser
Dafolo (2019)

Introduktion til bogen ”Klasseledelse i praksis”
Dansk Psykologisk Forlag
Anmeldelse af “Klasseledelse i praksis. En håndbog for lærere”
Folkeskolen
Radio
Teamcoaching og samarbejde
Coaching på P1
You-tube
Video fra observation i 1.E
Den mellemliggende periode. Klasseledelse i praksis.
Artikler
Ledelsens betydning for det gode og meningsfulde teamsamarbejde
Ledelse i morgen 10/19
Bæredygtig teamudvikling i skolen
Kognition & pædagogik nr. 96
Tidsskrift om gode læringsmiljøer
Køb den her
Kedsomhed kvæler den gode læring
Ledelse i morgen 4/18
Til kamp mod kedsomhed
Politiken, skoleliv 6. marts 2018
Kom godt fra start
Skolestart 08/16
Hjernepauser. Aktiviteter, der booster læring
Livsbladet 01/16
Læs den her
Lærerne under lup
Fokus – Dansk skoleforening for Sydslesvig
Medlemsavis bragt i Flensborg Avis 09/15
Læs den her
Klasseledelse i praksis
Skolestart
Læs den her
Lærerne under lup
Flensborg avis 09/15
Bedre samarbejde efter teamcoaching
Offentlig ledelse
Læs den her
Samarbejdsproblemer, kom ud i lyset og blev løst
Coachingmagasinet
Læs den her
Cooperative Learning. Vi svømmer eller synker sammen
Friskolebladet
Læs den her
Cooperative Learning i 1. klasse
Friskolebladet
[/wpcol_2third]
[wpcol_1third_end]
Til pressen
Kontakt for interview og artikler
Søs Rask Andresen +45 27 20 27 80
info@skolekonsulenter.dk
[wpcol_1third_end]
“Flere hjernepauser. Aktiviteter, der booster læring ll.”
”Flere hjernepauser skaber det overblik, mange lærere mangler i en meget travl hverdag. Den er let at læse, tilgængelig, simpel i opbygning og kan med fordel bruges som et opslagsværk i sin forberedelse. Kapitel 3 er uden tvivl det lækreste kapitel. Det giver læreren en følelse af overkommelighed, tydelige rammer og klare overgange mellem aktiviteterne. Det er et nul bullshit kapitel, som meget tydeligt skildrer, hvordan hjernepauser hænger sammen med klasseledelse”
– Line Wetke Koch, lærer
“Teamsamarbejde. Professionelle læringsfællesskaber og bedre møder”
”I alle mine år som lærer, har jeg aldrig mødt et værktøj, der kunne guide og understøtte vores teamsamabejde helt konkret. Alligevel skal langt de fleste opgaver løses i teamet. Det svarer lidt til at tage på grupperejse uden GoogleMaps. Vi skal nok nå målet, men vejen kan blive lang og snørklet. Denne bog er et længe ventet værktøj og derfor et MUST for alle, der arbejder i pædagogiske teams – den giver så meget mening!”.
– Louise Tidmand, lærer gennem 15 år
[wpcol_1third_end]
“Samarbejdsøvelser. Trivsel og sociale kompetencer.”
”Denne samling samarbejdsøvelser er et fantastisk arbejdsredskab for undervisere og pædagoger. Øvelserne er nemme at udvælge og arbejde med. Instruktionerne er letforståelige og de mange symboler ved øvelserne gør det let og hurtigt at udvælge de relevante øvelser”.
– Henrik Munch Jørgensen, lektørudtalelse december 2015
“Bogen indholder det hele, så vil du eller dit team i gang med samarbejdsøvelser, er det bare at få købt bogen.”
– Kai Pedersen, AKTbladet.
[wpcol_1third_end]
“Hjernepauser. Aktiviteter der booster læring”
“Her er bare bogen man snupper, læser og bruger dagen efter. En praksisbog! Sådan! Bogen har et absolut læseværdigt lay-out. På de første 60 sider bliver man klædt på med teori og forklaringer, og så går det bare løs med hjernepauser på de næste lidt over 100 sider. Du kan ligeså godt købe bogen med det samme, den er pengene værd!”
– Kai Pedersen, AKTbladet.
”En rigtig god bog for praktikeren i undervisningen, da der er en fin harmoni mellem teori og praksis. Bogen er veldisponeret og overskuelig, og dette sammenholdt med layout gør, at tingene går op i en højere enhed. Bogen er velskrevet, og de over 80 øvelser er velbeskrevne, og man kan næsten ikke lade være med at gå igang”.
– Boy Olesen, lektørudtalelse
[wpcol_1third_end]
“Storytelling i undervisningen”
”Det er en meget inspirerende udgivelse, som giver både lyst og mod på at inddrage storytelling i sin undervisning. De 42 historier gør det nemt at komme igang med at fortælle historier med mening tilpasset egen undervisningspraksis”.
– Henrik Munch Jørgensen, lektorudtalelse
[wpcol_1third_end]
“Storytelling i undervisningen”
”Er der noget bedre end en rigtig god historie? Nej, vel ! Denne bog er for alle der holder af at fortælle en god historie, for dem der ønsker at anvende historien rigtigt i undervisningen og ønsker at lære alle de “hemmelige” kneb. Bogen indholder som grundmateriale 42 af de gode historier, der er lige til at fortælle videre. En bog man bliver glad ved at læse samtidig med, at man lærer en bunke”.
– Kai Pedersen, AKTbladet.
“Klasseledelse i praksis”
“Klasseledelse i praksis er det pureste guld.”
– lærer
“En bog til dig, der vil have fornyelse i din klasseledelse, eller forstå hvad klasseledelse går ud på og hvordan den håndteres. Bogen hører til de bøger, der umiddelbart kan anvendes (værktøjsbøger). Bogen består af et hav af delemner og skal simpelthen læses. Bogen bør være en af de centrale bøger på skolen mht. klasseledelse, da den kan bruges af alle lærere. Bogen har et dejligt layout og gode illustrative figurer
– Kai Pedersen, AKTbladet
”Bogen har haft stor effekt og betydning, da den har inspireret og ’tvunget’ os til at gøre noget andet end det vi plejer.”
– lærer
”jeg er blevet meget bevidst om at være rollemodel og indtager klasseværelset på en anden måde, nu hvor jeg ser mig selv som leder. Jeg har introduceret mere bevægelse med børnene.”
– lærer
”Bogen og forløbet har givet en masse brugbare værktøjer – både af personlig karakter og som jeg kan gå ud og handle på med det samme ift. børnene og kollegerne. Inspiration – gejst – positivt. Glæden ved mit arbejde er blevet vækket igen. Jeg kan se, mærke og dokumentere, at jeg gør noget rigtigt og at jeg er på vej til at blive bedre. Jeg har lære mere om mine kollegaer, hvilket er positivt for vores samarbejde.”
– lærer
”Vi har brugt bogen i teamet til at diskutere hvad, vi vil sætte fokus på, og hvordan vi gør.”
– lærer
”Jeg har fået både konkrete ideer til min undervisning – og teori – som jeg kan bruge i mit virke som lærer. Fantastisk sammenhæng mellem form og indhold.”
– lærer
[/wpcol_1third_end]